Mobiliteit

Bent u slecht ter been? Met de hulpmiddelen van Triwa kunt u ook als u niet 100% mobiel uzelf verplaatsen. Triwa biedt namelijk verschillende hulpmiddelen die uw mobiliteit vergroten en u meer onafhankelijk maken. Zo bent u niet meer aangewezen op de hulp van anderen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Draaischijf Turn
  Draaischijf senioren Een draaischijf voor senioren is ideaal in meerdere situaties. Zeker wanneer iemand niet goed mobiel meer is kan de praktische draaischijf de senioren helpen om toch zelfstandig(er) te zijn. Triwa Hulpmiddelen is specialist in het aanbieden van hulpmiddelen in de zorg. Wij bi..
  Draaischijf senioren Een draaischijf voor senioren is ide...
  Excl. BTW: €41,28 €49,95
 • Drempelvervangers
  Voorkom struikelen en vallen in huis door de bestaande drempels te vervangen door een drempelvervanger. Zo kunt u gemakkelijk bewegen binnenshuis zonder het gevaar van vallen.  toepassing bij binnendrempels dekt weggehaalde drempel netjes af kan ook als drempelhulp bij kleinere drempe..
  Voorkom struikelen en vallen in huis door de bestaande dremp...
  Excl. BTW: €19,64 €23,76
 • Elleboogkrukken Basic
  Elleboogkrukken Basic Er kan zich een situatie voordoen waarbij u tijdelijk of voor langere tijd gebruik moet maken van krukken. Dit kan gebeuren na een operatie of na een ongeluk. Bij een breuk of ernstige kneuzing is het vaak noodzakelijk om elleboogkrukken te gebruiken om het gekwetste been te..
  Elleboogkrukken Basic Er kan zich een situatie voordoen w...
  Excl. BTW: €56,56 €59,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Ice Pick / Mountain Pick
  De antislip Ice Pick kan worden bevestigd aan een wandelstok, om bij sneeuw en ijs grip te behouden. De Mountain Pick is uitermate geschikt voor betere grip tijdens boswandelingen. De Ice Pick / Mountain Pick kan eenvoudig aan de wandelstok gemonteerd worden, door deze aan het uiteinde van de  ..
  De antislip Ice Pick kan worden bevestigd aan een wandelstok...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Looprek Liftwalker
  Looprek liftwalker Wanneer lopen niet meer veilig is zonder hulpmiddel en een rollator onvoldoende steun biedt is er het handige looprek Liftwalker. Dit is een looprek en hulp bij het opstaan in één. De twee stangen aan de bovenzijde kunnen worden uitgeschoven waardoor de gebruiker extra steun he..
  Looprek liftwalker Wanneer lopen niet meer veilig is zond...
  Excl. BTW: €188,63 €199,95
 • Oprolbare oprit 122cm
  Oprolbare oprit Een oprolbare oprit is ideaal wanneer u met een rollator of rolstoel over een hogere drempel moet om uw huis in en uit te gaan. Een drempel kan een behoorlijke belemmering vormen. Deze kan volledig uit de weg worden geruimd door gebruik te maken van een oprolbare oprit. De oprit k..
  Oprolbare oprit Een oprolbare oprit is ideaal wanneer u m...
  Excl. BTW: €554,00 €670,34

Triwa verkoopt verschillende soorten mobiliteitsproducten zoals rollators, looprekken, houders, wandelstokken, krukken en overige accessoires. Veel mobiliteitsproducten zijn eenvoudig in en uit te klappen en zijn makkelijk mee te nemen.

Mobiliteitsproducten worden veelal intensief gebruikt, dus kwaliteit is belangrijk. Triwa verkoopt kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Duurzame producten waar u jarenlang gebruik van kunt maken.