Houders

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Bekerhouder rollator
  De bekerhouder kan men bevestigen aan een rolstoel of rollator, zodat men altijd een glas of beker binnen handbereik heeft. De bekerhouder is aan beide zijden voorzien van inkepingen, waardoor de houder ook geschikt is voor bekers met één of twee oren. De bekerhouder kan men bevestigen op buizen van..
  De bekerhouder kan men bevestigen aan een rolstoel of rollat...
  Excl. BTW: €6,57 €7,95
 • Paraplu / Parasol
  De paraplu/parasol beschermt rolstoelgebruikers tegen de regen en de zon. De paraplu/parasol heeft een doorsnede van 72 cm, heeft een verstevigd frame waardoor hij beter bestand is tegen windvlagen en een UV coating aan de binnenzijde ter bescherming van de huid tegen de UV straling van de zon. D..
  De paraplu/parasol beschermt rolstoelgebruikers tegen de reg...
  Excl. BTW: €24,75 €29,95
 • Wandelstokhouder Rollator
  De wandelstokhouder is gemakkelijk te bevestigen aan een rollator. Door de houder kan de wandelstok stevig aan de rollator vastgemaakt worden. ..
  De wandelstokhouder is gemakkelijk te bevestigen aan een rol...
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Oprolbare rijplaat
  Rijplaat oprolbaar Een rijplaat die oprolbaar is, is gemakkelijk te gebruiken in allerlei situaties. Hoewel het tegenwoordig wel gemakkelijker is om op veel plekken te komen met een rolstoel, is het wel soms nog zo dat er wat extra hulpmiddelen nodig zijn. In dat geval is het slim om bij Triwa Hu..
  Rijplaat oprolbaar Een rijplaat die oprolbaar is, is gema...
  Excl. BTW: €206,57 €249,95