Opritten

Oprolbare oprit

Het overbruggen van hoogteverschil is met een rolstoel of rollator soms erg lastig. Voor mensen die minder mobiel zijn kan een klein opstapje al een onoverbrugbare hindernis vormen. Met een handige oprolbare oprit zorgt u ervoor dat ook mensen met een lichamelijke beperking uw pand off hun woning zonder problemen kunnen betreden. De oprolbare oprit kan tot een lengte van 2.75 meter zonder ondersteuning worden gebruikt. Is er een langere afstand te overbruggen dan kan een op maat gemaakte oprit met ondersteuning worden geleverd om ook dit probleem adequaat op te lossen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Oprolbare oprit 122cm
  Oprolbare oprit Een oprolbare oprit is ideaal wanneer u met een rollator of rolstoel over een hogere drempel moet om uw huis in en uit te gaan. Een drempel kan een behoorlijke belemmering vormen. Deze kan volledig uit de weg worden geruimd door gebruik te maken van een oprolbare oprit. De oprit k..
  Oprolbare oprit Een oprolbare oprit is ideaal wanneer u m...
  Excl. BTW: €554,00 €670,34
 • Oprolbare oprit 91,44cm
  Oprolbare oprit Om niveauverschillen gemakkelijk te overbruggen is een oprolbare oprit het ideale hulpmiddel om mee te nemen. Doordat de oprit zo gemakkelijk te vervoeren is, kan deze overal waar dit nodig is worden ingezet. Zo hoeft dus geen enkele ruimte meer ontoegankelijk te blijven. Wel is h..
  Oprolbare oprit Om niveauverschillen gemakkelijk te overb...
  Excl. BTW: €443,00 €536,03
 • Oprolbare oprit 76,2cm
  ..
  .....
  Excl. BTW: €431,00 €521,51
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Oprolbare oprit 66,04cm
  ..
  .....
  Excl. BTW: €420,00 €508,20
 • Oprolbare oprit 30,48cm (enkel)
  ..
  .....
  Excl. BTW: €280,00 €338,80
 • Oprolbare oprit 30,48cm (paar)
  ..
  .....
  Excl. BTW: €560,00 €677,60

Veilig verplaatsen met een oprolbare oprit

Wilt u zich veilig kunnen verplaatsen terwijl u een hoogteverschil moet overbruggen dan kan de oprolbare oprit van Triwa Hulpmiddelen uitkomst bieden. Deze kunt u veilig gebruiken met een rolstoel of rollator. Het materiaal is voorzien van anti slip om vallen en uitglijden te voorkomen. De oprolbare oprit is voorzien van gaten zodat hemelwater kan worden afgevoerd. Zo kan er in de winter geen ijsvorming ontstaan die het gebruik van de oprit gevaarlijk kunnen maken. U kunt deze oprolbare oprit overal gebruiken waar een hoogteverschil moet worden overbrugd. Iedereen die minder mobiel is kan er zonder problemen gebruik van maken.

De handige hulpmiddelen van Triwa

De oprolbare oprit is één van de vele voorbeelden van de handige hulpmiddelen van Triwa. Dankzij onze hulpmiddelen kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen en kunnen personen met een lichamelijke beperking een zelfstandiger leven leiden. Wilt u meer informatie over onze hulpmiddelen, stuurt u dan gerust een bericht naar ons e-mailadres info@triwa.nl. Bellen kan vanzelfsprekend ooi, wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0513 – 64 81 01.