Tillen & Verplaatsen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Draaischijf Turn
  Draaischijf senioren Een draaischijf voor senioren is ideaal in meerdere situaties. Zeker wanneer iemand niet goed mobiel meer is kan de praktische draaischijf de senioren helpen om toch zelfstandig(er) te zijn. Triwa Hulpmiddelen is specialist in het aanbieden van hulpmiddelen in de zorg. Wij bi..
  Draaischijf senioren Een draaischijf voor senioren is ide...
  Excl. BTW: €41,28 €49,95
 • Beenlifter
  Wanneer men moeite heeft om zelfstandig het been op te tillen, kan men met de beenlifter het been zelf optillen om vervolgens gemakkelijk te verplaatsen. De beenlifter heeft een lus aan elk uiteinde. Het tussenstuk is gemaakt van kunststof. Men plaatst eerst de grootste lus om de voet en daarna de k..
  Wanneer men moeite heeft om zelfstandig het been op te tille...
  Excl. BTW: €14,01 €16,95
 • Draaikussen Swivel
  Opstaan wordt makkelijker met een draaischijf swivel  Heeft u al eens gehoord van een draaischijf swivel? Dit bijzonder handige hulpmiddel maakt het veel eenvoudiger om op te staan uit uw bed, om omhoog te komen vanuit uw stoel, enzovoorts. In het assortiment van Triwa Hulpmiddelen vindt u e..
  Opstaan wordt makkelijker met een draaischijf swivel  ...
  Excl. BTW: €33,02 €39,95
 • Hoofdsteungreep auto
  De hoofdsteungreep maakt het uitstappen van de auto een stuk gemakkelijker. De greep kan eenvoudig worden geplaatst aan de stangen van de hoofdsteun. ..
  De hoofdsteungreep maakt het uitstappen van de auto een stuk...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Houder autogordel
  De houder verlengt de greep van een autogordel. Men hoeft niet meer ver met de arm te reiken om de gordel te pakken, waardoor de benodigde rug- en schouderbeweging wordt verminderd. Lengte 23,5cm ..
  De houder verlengt de greep van een autogordel. Men hoe...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Kussen U vorm
  Het U vorm kussen is ideaal om comfortabel te zitten na een operatie, een bevalling of pijn aan het stuitje. Het kussen is gemaakt van comfortabel materiaal en garandeert daarom een uitstekend comfort indien u last heeft van uw zitvlak. De hoes is geschikt voor de wasmachine. Afmetin..
  Het U vorm kussen is ideaal om comfortabel te zitten na...
  Excl. BTW: €41,28 €49,95