Wandelstokken

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Elleboogkrukken Basic
  Elleboogkrukken Basic Er kan zich een situatie voordoen waarbij u tijdelijk of voor langere tijd gebruik moet maken van krukken. Dit kan gebeuren na een operatie of na een ongeluk. Bij een breuk of ernstige kneuzing is het vaak noodzakelijk om elleboogkrukken te gebruiken om het gekwetste been te..
  Elleboogkrukken Basic Er kan zich een situatie voordoen w...
  Excl. BTW: €56,56 €59,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Ice Pick / Mountain Pick
  De antislip Ice Pick kan worden bevestigd aan een wandelstok, om bij sneeuw en ijs grip te behouden. De Mountain Pick is uitermate geschikt voor betere grip tijdens boswandelingen. De Ice Pick / Mountain Pick kan eenvoudig aan de wandelstok gemonteerd worden, door deze aan het uiteinde van de  ..
  De antislip Ice Pick kan worden bevestigd aan een wandelstok...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Wandelstok Derby opvouwbaar
  De wandelstok kan in hoogte worden versteld en gemakkelijk ingeklapt worden. De wandelstok heeft een houten handvat en wordt geleverd met een opbergtasje en polsbandje. Hoogte instelbaar 81 - 91cm Max. belasting 115kg   ..
  De wandelstok kan in hoogte worden versteld en gemakkelijk i...
  Excl. BTW: €16,93 €17,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Wandelstok met zitje
  Een wandelstok met zitje kopen voor senioren  Voor senioren kan het heel prettig zijn om in beweging te blijven! Niet alleen gaat dit stijve en pijnlijke gewrichten tegen. Ook is het zeer onplezierig om lange dagen in huis te moeten verblijven. Zeker wanneer het in de zomer warm en zonnig is..
  Een wandelstok met zitje kopen voor senioren  Voor s...
  Excl. BTW: €28,88 €34,95
 • Wandelstok Quadro
  De wandelstok heeft vier smalle pootjes die zorgen voor een breed draagvlak, waardoor men extra stabiliteit krijgt. Het ergonomische handvat ligt prettig in de hand en helpt schokken op te vangen. De wandelstok is in hoogte verstelbaar. Hoogte instelbaar 76 - 99cm Max. belasting 115kg ..
  De wandelstok heeft vier smalle pootjes die zorgen voor een ...
  Excl. BTW: €28,25 €29,95
 • Polsband
  Het polsbandje wordt aan de wandelstok bevestigd en is praktisch wanneer men de handen even vrij wil hebben, bijvoorbeeld bij het afrekenen aan een kassa. Men hoeft de wandelstok dan niet neer te zetten, het kan aan de pols blijven hangen. Daardoor is de stok altijd binnen handbereik en kan hij ook ..
  Het polsbandje wordt aan de wandelstok bevestigd en is prakt...
  Excl. BTW: €1,61 €1,95