Sta-op-hulp

Sta-op-hulp

Model: Mobility Handrail
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €99,95 Excl. BTW: €82,60
Omschrijving

Sta-op-hulp

NIET LEVERBAAR

Heeft u een sta-op-hulp nodig? Dan kunt u eens een kijkje nemen in het assortiment van Triwa Hulpmiddelen. Als professional in het aanbieden van hulpmiddelen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn wanneer u behoefte heeft aan een sta-op-hulp. U kunt meerdere modellen in ons aanbod vinden. Alle hulpmiddelen uit onze collectie zijn online te bekijken en te bestellen. Uiteraard kunt u de nodige informatie over iedere sta-op-hulp ook op de website vinden. Daarnaast staan onze adviseurs altijd voor u klaar om u te begeleiden in het maken van de juiste keuzes uit ons assortiment.

Makkelijker opstaan met een sta-op-hulp

Voor veel mensen is een sta-op-hulp echt een uitkomst. Mensen die slechter ter been raken en mensen met rugklachten kunnen vaak lastig opstaan uit bed of uit een stoel. Dit zijn slechts voorbeelden, want in veel verschillende situaties is opstaan een hele opgave. In deze situaties is een sta-op-hulp een perfect hulpmiddel. Met een sta-op-hulp kunnen mensen zelfstandig opstaan en hoeft er geen beroep op anderen gedaan te worden. Dit betekent voor veel mensen dat zij goed zelfstandig kunnen blijven en dat is uiteraard van grote waarde.

Neem contact met ons op
U kunt online uw keuze maken voor een sta-op-hulp, maar onze adviseurs zijn uiteraard ook beschikbaar om u te informeren en te adviseren bij het maken van een keuze. U kunt contact opnemen door te mailen naar info@triwa.nl of door te bellen naar 0513 – 64 81 01. Wij helpen u graag verder, zodat u optimaal uw voordeel kunt halen uit de hulpmiddelen uit ons assortiment. 

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed