Oprolbare drempelbrug 91,44cm

Oprolbare drempelbrug 91,44cm

Model: Drempel bruggen
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €713,90 Excl. BTW: €590,00

Beschikbare opties:

Omschrijving

Oprolbare drempelbrug

Met een oprolbare drempelbrug kunt u gemakkelijk over iedere drempel bewegen met uw rollator of rolstoel. Ook wanneer u slecht ter been bent en moeite heeft met het overstappen van drempels is een oprolbare drempelbrug een uitkomst. Door het unieke ontwerp van de oprolbare drempelbrug verdwijnt de drempel volledig en kunt u eenvoudig over de ‘brug’ heen lopen zonder het risico te vallen over een ophoging.

Een praktische oprolbare drempelbrug

De oprolbare drempelbrug is bijzonder praktisch in gebruik. Zoals de naam het al aangeeft kan deze drempelbrug eenvoudig worden opgerold en opgeborgen. Dit is ideaal wanneer u er niet dagelijks gebruik van hoeft te maken. De oprolbare drempelbrug neemt niet veel ruimte in wanneer deze volledig is opgerold, waardoor u deze eenvoudig in de hal kunt plaatsen, bijvoorbeeld. Als uw ervaren aanbieder van de meest uiteenlopende hulpmiddelen staan wij volledig achter de hoge kwaliteit en de betrouwbaarheid van de oprolbare drempelbrug. U kunt al onze hulpmiddelen eenvoudig online bekijken, waar u direct ook een heldere omschrijving van ieder product kunt lezen. Dit helpt u bij het maken van een goede keuze.

Neem contact met ons op

Een oprolbare drempelbrug biedt u veelzijdige voordelen. Deze hulpmiddelen zijn zeer eenvoudig en praktisch in gebruik. Wij bieden u meerdere mogelijkheden aan. Wilt u advies bij het maken van een keuze voor een oprolbare drempelbrug? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze adviseurs. U kunt dan bellen naar 0513 - 64 81 01 of een mail sturen naar info@triwa.nl. Wij helpen u graag verder.

 

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags: