Oprolbare oprit 122cm

Oprolbare oprit 122cm

Model: Oprolbare oprit 122cm
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €670,34 Excl. BTW: €554,00

Beschikbare opties:

Omschrijving

Oprolbare oprit

Een oprolbare oprit is ideaal wanneer u met een rollator of rolstoel over een hogere drempel moet om uw huis in en uit te gaan. Een drempel kan een behoorlijke belemmering vormen. Deze kan volledig uit de weg worden geruimd door gebruik te maken van een oprolbare oprit. De oprit kan gemakkelijk worden aangebracht en ook even gemakkelijk weer worden verwijderd wanneer dit wenselijk is. Ondanks het gemak waarmee de oprolbare oprit wordt geplaatst en verwijderd is deze toch zeer stevig, makkelijk in gebruik en optimaal veilig.

Een betrouwbare oprolbare oprit kopen

U bent bij ons altijd welkom voor een betrouwbare oprolbare oprit. Wij staan garant voor de hoge kwaliteit van al onze hulpmiddelen. Het gaat immers niet alleen om uw gemak, maar ook zeker om uw veiligheid. De oprolbare oprit biedt u praktische voordelen en kan worden besteld tegen een aantrekkelijke prijs. Uiteraard bieden wij u meerdere mogelijkheden aan. U kunt ons assortiment online bekijken. Bij de oprolbare oprit vindt u meer informatie over het specifieke product.

Meer informatie

Heeft u interesse in een oprolbare oprit? Dan kunt u bij ons goed terecht voor een stevig model dat bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om een juiste keuze te maken uit ons assortiment. Daarom kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of advies. Onze adviseurs zijn te bereiken via info@triwa.nl of telefonisch via 0513 - 64 81 01. Wij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags: