Oprolbare oprit 91,44cm

Oprolbare oprit 91,44cm

Model: Oprolbare oprit 91,44cm
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €536,03 Excl. BTW: €443,00

Beschikbare opties:

Omschrijving

Oprolbare oprit

Om niveauverschillen gemakkelijk te overbruggen is een oprolbare oprit het ideale hulpmiddel om mee te nemen. Doordat de oprit zo gemakkelijk te vervoeren is, kan deze overal waar dit nodig is worden ingezet. Zo hoeft dus geen enkele ruimte meer ontoegankelijk te blijven. Wel is het belangrijk om de juiste aan te schaffen. Daarom is de hulp van Triwa Hulpmiddelen altijd beschikbaar. Wij kunnen u adviseren over de juiste keuze voor uw situatie. Zo kan exact de juiste oprolbare oprit worden aangeschaft.

De juiste oprolbare oprit

Wanneer het gaat om de juiste keuze voor een oprolbare oprit, dan gaat het naast het gebruiksgemak op het gebied van vervoer, ook om gebruiksgemak van het product zelf. De oprit mag dan op te rollen zijn, hij moet natuurlijk ook gewoon stevig zijn. Aan de hand daarvan kan bepaald worden welke het best past. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen, het gewicht en het materiaal waarvan deze gemaakt is. Dit speelt allemaal mee bij het bepalen welk model aangeschaft moet worden. Advies helpt bij het maken van de keuze.

Contact opnemen

Om meer kennis op te kunnen doen over de mogelijkheden van een oprolbare oprit, is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Dat kan via de mailbox, of via de telefoonlijn. Wie vragen heeft kan bijvoorbeeld een e-mail sturen. Dat kan naar het mailadres info@triwa.nl. Ook is het natuurlijk gewoon mogelijk om te bellen. Het telefoonnummer dat hiervoor openstaat is 0513 648101. Wij staan altijd klaar om direct antwoord te geven op alle mogelijke vragen.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed