Postvanger

Postvanger

Model: Postvanger Secu
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €31,00 Excl. BTW: €25,62
Omschrijving

Bukken is niet langer noodzakelijk met een postvanger 

Voor senioren is er niets vervelender, dan post op de deurmat! Het kost vaak veel moeite om te bukken, wat noodzakelijk is bij het oppakken van de post. Daarbij loopt u het risico de grip op uw wandelstok of rollator te verliezen, waardoor u tijdens het bukken voorovervalt. Iets wat u kunt voorkomen, door een postvanger tegen uw deur te monteren. Een postvanger is een praktisch hulpmiddel, waarmee u voortaan niet langer voorover hoeft te bukken bij het oppakken van de post. Een alternatief is het gebruik van een postbus op een stok. Het nadeel hiervan is dat u steeds naar buiten moet om de post te pakken. 

Een postvanger werkt heel eenvoudig

De postvanger heeft een hele simpele werking. U kunt dit hulpmiddel tegen de deur monteren, waarbij de postvanger aansluit op uw brievenbus. Op het moment dat iemand een brief of folder door de brievenbus gooit, vangt de postvanger dit op. U kunt de post vervolgens via de zijkant van de postvanger uit de opvangbak halen. Zorg er wel voor dat u de opvangbak regelmatig leegt. Wanneer deze te vol begint te raken, kan de post alsnog op de grond vallen. Ook wanneer u een hond in huis heeft komt een postvanger goed van pas! 

Postvanger online bestellen bij Triwa Hulpmiddelen

Voor het bestellen van uw eigen postvanger bent u bij Triwa Hulpmiddelen op de juiste plek. Wij hebben een kwalitatief goede postvanger in ons assortiment, die daarbij een strakke vormgeving heeft. Zo zal de postvanger bepaald geen doorn in het oog vormen, wanneer deze op uw deur gemonteerd is. U kunt de postvanger zelfs op een vakantiestand zetten, wanneer u enige tijd van huis bent. Het voorkomt dat de postvanger te vol raakt en nieuwe post niet meer door de brievenbus kan worden geschoven. 

Nooit meer bukken om de post te pakken

  • ideaal voor ouderen, mensen die slecht ter been zijn, mensen in een rolstoel
  • voorzien van een 'vakantie' stand: voorkomt overbelasting tijdens uw vakantie
  • wordt geleverd met kunststof briefplaat voorzien van tocht-borstels
  • van semi-transparant kunststof - past in ieder interieur
  • past op alle horizontale brievenbussen
  • ook ideaal voor bij huisdieren


Geleverd met alle onderdelen, montage materiaal voor hout, stap voor stap montagehandleiding.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed