Oprolbare rijplaat

Oprolbare rijplaat

Model: Oprolbare rijplaat
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €249,95 Excl. BTW: €206,57

Beschikbare opties:

Omschrijving

Rijplaat oprolbaar

Een rijplaat die oprolbaar is, is gemakkelijk te gebruiken in allerlei situaties. Hoewel het tegenwoordig wel gemakkelijker is om op veel plekken te komen met een rolstoel, is het wel soms nog zo dat er wat extra hulpmiddelen nodig zijn. In dat geval is het slim om bij Triwa Hulpmiddelen op zoek te gaan naar de juiste rijplaat die het voor u allemaal net wat gemakkelijker kan maken. Zo kunt u dus gemakkelijker overal komen waar u wilt. Dit is een belangrijke zaak voor de kwaliteit van het leven. De oprolbare rijplaat is makkelijk mee te nemen en op te bergen, waardoor het een snelle en eenvoudige oplossing is om niveauverschillen voor scootmobiel- en rolstoelgebruikers op te lossen, zoals bijvoorbeeld bij traptreden, stoepen of drempels.

  • Max. belasting: 272kg
  • Eigen gewicht: 18,7kg
  • Lengte: 90 / 150cm
  • Breedte: 76cm

Op zoek naar een rijplaat die oprolbaar is?

Wanneer u een rijplaat die oprolbaar is nodig heeft, dan is dit waarschijnlijk omdat u deze gemakkelijk in allerlei situaties te gebruiken is. Om die reden is het dan dus ook wel belangrijk dat u kiest voor een rijplaat die ook in andere opzichten voldoet aan de wensen en eisen die u heeft. Dit is immers belangrijk om er zeker van te zijn dat de plaat zo gebruikt kan worden als bedoeld is. Laat u hier dan ook altijd in adviseren door ons. Dit geeft veel zekerheid.

Contact opnemen met ons

Heeft u vragen over een rijplaat die oprolbaar is? Dit is goed te begrijpen. U kunt ze bij ons stellen. Vooral wanneer het vragen betreft die te maken hebben met de inzetbaarheid van de rijplaten. U kunt dan bijvoorbeeld een e-mail sturen naar info@triwa.nl. Ook kunt u bellen om uw vragen te stellen. Dat kan door ons direct te bellen. Daarvoor kunt u het nummer 0513 648101 gebruiken. U kunt daar alle vragen die u heeft bij ons kwijt.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags: