Rollator Gemino

Rollator Gemino

Model: Gemino
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €334,19 Excl. BTW: €306,60

Beschikbare opties:

Omschrijving

Rollator Gemino

Een rollator kopen is een hele stap. Zeker wanneer iemand voor het eerst met een rollator moet gaan lopen is het best lastig om hier goed mee om te gaan. Het is dan ook niet altijd makkelijk om een rollator te kopen. Wel is het natuurlijk zo dat een rollator het leven een stuk makkelijker maakt. Het lopen gaat veel beter en de meeste rollators bieden mogelijkheden voor het opbergen van boodschappen. Met de Gemino 30 haalt u een betrouwbare rollator in huis, die ook nog eens makkelijk is mee te nemen. De Gemino 30 is een betrouwbare rollator en kan door zijn stevigheid tot wel 150 kilogram tillen. Door zijn compacte design en lichte gewicht kunt u ‘m eenvoudig opklappen en overal mee naar toe nemen. En wilt u het design van de Gemino 30 aanpassen aan uw wensen? Dat kan. De rollator is namelijk verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

  • lichtgewicht
  • kleine draaicirkel
  • eenvoudig opklapbaar

Rollator Gemino: een hoogwaardige en praktische rollator

U kunt bij Triwa Hulpmiddelen de hoogwaardige en praktische Gemino rollator kopen. De Gemino rollator is in diverse uitvoeringen beschikbaar. De Gemino rollator is erg licht in gewicht en daardoor makkelijk mee te nemen als u op reis gaat. De rollator heeft een sterk frame van aluminium buizen en is ondanks de indrukwekkende 7,1 kg erg stabiel. Het in en uitklappen van de Gemino rollator is erg eenvoudig en u kunt de handvaten in verschillende posities instellen, zodat u er comfortabel mee kunt lopen. Het lichte frame en slijtvaste wielen zorgen ervoor dat de Gemino rollator niet alleen duurzaam is, maar ook erg licht stuurt.

Neem contact op

 

Het is belangrijk dat een rollator goed aansluit bij uw behoeften. Wilt u een rollator kopen, maar wenst u eerst meer informatie of advies? U kunt altijd contact met ons opnemen. U doet dit door te mailen naar info@triwa.nl of door te bellen naar 0513 – 64 81 01.

 

Beoordelingen (2)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Tags: