Rollator kopen

Een rollator kopen kan gemakkelijk, voordelig en betrouwbaar bij Triwa Hulpmiddelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van betrouwbare hulpmiddelen op het gebied van zorg. Wanneer u, om welke reden ook, minder mobiel raakt, dan kan het nodig zijn een rollator te kopen. Een rollator biedt u een fijne ondersteuning tijdens het lopen, waardoor u weer langere afstanden te voet kunt afleggen. Daarnaast kunt u een rollator kopen met een praktisch zitje, zodat u tijdens de wandeling kunt stoppen om even te zitten en uit te rusten wanneer u wilt.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Rollator Gemino
  Rollator Gemino Een rollator kopen is een hele stap. Zeker wanneer iemand voor het eerst met een rollator moet gaan lopen is het best lastig om hier goed mee om te gaan. Het is dan ook niet altijd makkelijk om een rollator te kopen. Wel is het natuurlijk zo dat een rollator het leven een stuk mak..
  Rollator Gemino Een rollator kopen is een hele stap. Zeke...
  Excl. BTW: €306,60 €334,19
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
 • Rollator Vitility
  Rollator Vitility Rollator Vitility behoort tot de meest geliefde modellen van dit moment. Hier zijn meerdere belangrijke redenen voor. Op de eerste plaats is rollator Vitility een lichtgewicht model. Hierdoor kan deze gemakkelijk worden opgetild, bijvoorbeeld bij stoepjes, en kan deze ook eenvou..
  Rollator Vitility Rollator Vitility behoort tot de meest ...
  Excl. BTW: €169,76 €185,04
 • Rollator Vitility Home
  De compacte rollator Home voor buiten en binnen is zeer licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. De rollator heeft de volgende specificaties: Afneembaar dienblad In hoogte verstelbaar Zachte handgrepen voor betere grip en extra comfort Parkeer- en handrem Tas onder de zitting voor h..
  De compacte rollator Home voor buiten en binnen is zeer lich...
  Excl. BTW: €188,63 €205,61

Een rollator kopen met diverse extra’s

U kunt bij ons niet alleen verschillende modellen van de rollator kopen. Wij bieden u ook enkele opties om accessoires mee te bestellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een boodschappennetje bestellen, welke erg handig is om kleine boodschappen zorgeloos en zonder te dragen mee te nemen. Daarnaast hebben wij ook een handige wandelstokhouder. Door deze aan de rollator te bevestigen kunt u uw wandelstok hierin vastklikken en veilig mee te nemen. Dit kost u geen enkele moeite en u kunt de wandelstok direct pakken wanneer u deze nodig heeft, bijvoorbeeld wanneer een winkeldoorgang te smal is voor de rollator.

Altijd een goede rollator kopen

Bij Triwa Hulpmiddelen kunt u een rollator kopen waar u altijd op kunt vertrouwen. Wij staan garant voor de hoogwaardige kwaliteit en optimale duurzaamheid van al onze zorg hulpmiddelen. U kunt uw rollator kopen in onze webwinkel, maar u kunt ook zeker vrijblijvend contact opnemen wanneer u behoefte heeft aan advies of meer informatie. Bel dan naar 0513 – 648101 of mail naar info@triwa.nl.