Slaapkamer

Bent u slecht ter been, zit u in een rolstoel of kunt u i.v.m. ziekte of ouderdom niet goed bewegen? Dit kan problemen opleveren in de slaapkamer, zoals problemen met in en uit bed komen of u aan- en uitkleden. Triwa helpt u zelfstandig en makkelijk bewegen door hulpmiddelen aan te bieden.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Sokken aantrekhulp
  De kunststof aantrekhulpen zijn geschikt voor het aantrekken van sokken, kousen en panty’s. De sok, kous of panty brengt men eenvoudig over de aantrekhulp aan. Plaats de aantrekhulp op de grond terwijl men het verlengde deel vasthoudt. Men steekt de tenen in de ontstane opening en schuift ..
  De kunststof aantrekhulpen zijn geschikt voor het aantrekken...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Aankleedstok
  De aankleedstok vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van jassen en broeken en het uittrekken van sokken zonder te hoeven bukken. De aankleedstok is voorzien van een multifunctionele haak en een verdikte en comfortabele schuimrubberen greep. Tevens kan de andere zijde als schoenlepel worden gebruik..
  De aankleedstok vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van j...
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Aankleedstok Woodstock
  De aankleedstok vergroot de reikwijdte die nodig is bij het aankleden. De aankleedstok vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van jassen en broeken en het uittrekken van sokken zonder te hoeven bukken. De aankleedstok heeft een houten greep met een multifunctionele haak en aan het andere uiteinde ee..
  De aankleedstok vergroot de reikwijdte die nodig is bij het ...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Bed-dienblad
  Het bed-dienblad is te gebruiken om in bed te kunnen eten, lezen en schrijven. Aan de zijkanten is plaats voor het opbergen van boeken en tijdschriften. De zijkanten zijn voorzien van handgrepen, die ervoor zorgen dat het bed-dienblad makkelijk op te pakken is. Het is voorzien van een opstaande rand..
  Het bed-dienblad is te gebruiken om in bed te kunnen eten, l...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Bedsteun Mighty
  Bedsteun Mighty Met het klimmen der jaren wordt het uitvoeren van alledaagse handelingen soms lastiger of het brengt bepaalde risico’s met zich mee. Eén daarvan is het veilig in en uit bed komen. Veel ouderen en mensen met een lichamelijke beperking komen ten val als ze uit bed stappen of hebben mo..
  Bedsteun Mighty Met het klimmen der jaren wordt het uitvoer...
  Excl. BTW: €82,60 €99,95
 • Bedsteun Solid
  Bedsteun Solid, een goede keuze Voor verschillende redenen kan een bedsteun Solid uitkomst bieden. Ondanks uw handicap, ziekte of leeftijd wilt u uiteraard zelf bepalen hoe u de dag wilt indelen en geen begeleiding nodig hebben om uit bed te worden geholpen. Een bedsteun geeft u deze vrijheid, do..
  Bedsteun Solid, een goede keuze Voor verschillende redene...
  Excl. BTW: €61,94 €74,95

Problemen in de slaapkamer kunnen worden verholpen met bedaccessoires, meubelverhogers en hulpmiddelen voor aan- & uitkleden. Een greep uit onze collectie: dienbladen, bedsteunen, bedtouwhangers, aankleedstokken en aantrekhulp voor sokken.

Wilt u weten welk product u kan helpen bij uw specifieke probleem? Wij voorzien u graag van advies. Al sinds 1999 leveren wij hulpmiddelen aan ouderen, gehandicapten en professionals in de zorg, dus u kunt rekenen op onze expertise.