Aan- & uitkleden

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Sokken aantrekhulp
  De kunststof aantrekhulpen zijn geschikt voor het aantrekken van sokken, kousen en panty’s. De sok, kous of panty brengt men eenvoudig over de aantrekhulp aan. Plaats de aantrekhulp op de grond terwijl men het verlengde deel vasthoudt. Men steekt de tenen in de ontstane opening en schuift ..
  De kunststof aantrekhulpen zijn geschikt voor het aantrekken...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Aankleedstok
  De aankleedstok vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van jassen en broeken en het uittrekken van sokken zonder te hoeven bukken. De aankleedstok is voorzien van een multifunctionele haak en een verdikte en comfortabele schuimrubberen greep. Tevens kan de andere zijde als schoenlepel worden gebruik..
  De aankleedstok vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van j...
  Excl. BTW: €12,36 €14,95
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • Aankleedstok Woodstock
  De aankleedstok vergroot de reikwijdte die nodig is bij het aankleden. De aankleedstok vergemakkelijkt het aan- en uittrekken van jassen en broeken en het uittrekken van sokken zonder te hoeven bukken. De aankleedstok heeft een houten greep met een multifunctionele haak en aan het andere uiteinde ee..
  De aankleedstok vergroot de reikwijdte die nodig is bij het ...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Knopenhaak
  Met behulp van de knopenhaak kan men met één hand knopen eenvoudiger door een knoopsgat halen. Men steekt de haak door het knoopsgat. Vervolgens gaat men met het brede gedeelte van de haak om de knoop heen en trekt men de knoop naar het smalste gedeelte van de haak. Nu kan de knopenhaak door het kno..
  Met behulp van de knopenhaak kan men met één hand knopen een...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95
 • Losse mouw kousen-aantrekhulp
  De kousenaantrekhulp maakt het gemakkelijk om uw kousen aan te trekken. De aantrekhulp is geschikt voor elastische kousen met een teen opening, zodat u de aantrekhulp onder de kous kunt wegtrekken. ..
  De kousenaantrekhulp maakt het gemakkelijk om uw kousen aan ...
  Excl. BTW: €10,70 €12,95
 • Ritssluitingring
  De ritssluitingring geeft met de grote ring de greep van een ritssluiting betere houvast. Geschikt voor diverse ritssluitingen met een opening. ..
  De ritssluitingring geeft met de grote ring de greep van een...
  Excl. BTW: €4,92 €5,95