Bedaccessoires

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Bed-dienblad
  Het bed-dienblad is te gebruiken om in bed te kunnen eten, lezen en schrijven. Aan de zijkanten is plaats voor het opbergen van boeken en tijdschriften. De zijkanten zijn voorzien van handgrepen, die ervoor zorgen dat het bed-dienblad makkelijk op te pakken is. Het is voorzien van een opstaande rand..
  Het bed-dienblad is te gebruiken om in bed te kunnen eten, l...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Bedsteun Mighty
  Bedsteun Mighty Met het klimmen der jaren wordt het uitvoeren van alledaagse handelingen soms lastiger of het brengt bepaalde risico’s met zich mee. Eén daarvan is het veilig in en uit bed komen. Veel ouderen en mensen met een lichamelijke beperking komen ten val als ze uit bed stappen of hebben mo..
  Bedsteun Mighty Met het klimmen der jaren wordt het uitvoer...
  Excl. BTW: €82,60 €99,95
 • Bedsteun Solid
  Bedsteun Solid, een goede keuze Voor verschillende redenen kan een bedsteun Solid uitkomst bieden. Ondanks uw handicap, ziekte of leeftijd wilt u uiteraard zelf bepalen hoe u de dag wilt indelen en geen begeleiding nodig hebben om uit bed te worden geholpen. Een bedsteun geeft u deze vrijheid, do..
  Bedsteun Solid, een goede keuze Voor verschillende redene...
  Excl. BTW: €61,94 €74,95
 • Bedtouwladder
  Een bedtouwladder bestellen om makkelijker omhoog te komen  Heeft u al eens overwogen om een bedtouwladder te bestellen? Dit is een relatief onbekend hulpmiddel, die voor veel ouderen bijzonder handig kan zijn. Naarmate mensen ouder worden, zullen zij meer moeite hebben om omhoog te komen al..
  Een bedtouwladder bestellen om makkelijker omhoog te komen&n...
  Excl. BTW: €16,49 €19,95
 • Dekenboog
  Het gebruik van een dekenboog? Een dekenboog of dekensteun is doorgaans een metalen frame, dat je in bed kunt plaatsen om het dekbed omhoog te houden. Zo voorkom je dat het beddengoed druk geeft op de benen of voeten. Dit kan nodig zijn wanneer er sprake is van overgevoeligheid van de benen of wa..
  Het gebruik van een dekenboog? Een dekenboog of dekensteu...
  Excl. BTW: €41,28 €49,95
 • Elleboog-hielbeschermer
  De elleboog-hielbeschermer geeft drukontlasting van de elleboog of de hiel. Het helpt doorliggen te voorkomen. De beschermer kan aan de elleboog of hiel worden geschoven en vervolgens worden vastgemaakt met de klittenbandsluiting. De beschermer is gevuld met brandvertragend polyester. De elleboog-hi..
  De elleboog-hielbeschermer geeft drukontlasting van de elleb...
  Excl. BTW: €20,62 €24,95