Sta-op-hulp PremiumPower

Sta-op-hulp PremiumPower

Model: Sta-op-hulp Premium Power
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €395,95 Excl. BTW: €327,23
Omschrijving

Sta op hulp elektrisch

Het opstaan kan best weleens wat moeilijker worden wanneer u ouder wordt. In dat geval kan een sta op hulp die elektrisch te bedienen is een goed hulpmiddel zijn. Dit maakt het een stuk minder lastig om wat sneller uit een stoel overeind te komen. Om de juiste hulp te vinden is het goed om bij een expert op dit vlak te rade te gaan. Dit kan bijvoorbeeld bij Triwa Hulpmiddelen. Daar kunt u het juiste hulpmiddel vinden om uw situatie net iets gemakkelijker te maken. Met de afstandsbediening kunt u de juiste zithoogte bepalen en voor nóg meer ondersteuning zorgen bij het opstaan. De zitting is voorzien van comfortabel traagschuim (drukverlagend schuim) en een waterdicht overtrek dat gemakkelijk in de wasmachine te wassen is. Door de ergonomische geïntegreerde handvatten neemt u de sta-ophulp Premium Power probleemloos overal mee naartoe.

  • Belastbaar tot max. 136kg
  • Overtrek is geschikt voor de wasmachine tot 30º

Snel omhoog met een sta op hulp die elektrisch is

Een sta op hulp die elektrisch te bedienen is, is vooral handig in situaties waarin u wat sneller moet reageren. Wanneer de deurbel gaat of de telefoon gaat bijvoorbeeld. Wanneer u dan wat sneller kunt reageren, dan is dit natuurlijk fijn. Alleen al om die reden is het aanschaffen van een hulpmiddel aan te raden voor iedereen die om uiteenlopende redenen wat minder mobiel is geworden. Dit kan veel moeilijkheden wegnemen. Zeker ook omdat deze altijd op maat te krijgen is. Dit maakt het iedereen gemakkelijk.

Contact met ons opnemen
Om de juiste sta op hulp die elektrisch te bedienen is te kiezen is het verstandig om eerst bij ons wat inzichten en adviezen in te winnen. U kunt daarom contact met ons opnemen. Zo kunt u alle vragen die u eventueel heeft stellen. U kunt daarvoor bijvoorbeeld een e-mail sturen. Dat doet u naar info@triwa.nl. Ook kunt u ons bellen. Daarvoor is het nummer 0513 648101. beschikbaar. Wij zorgen dan dat u snel en duidelijk antwoord krijgt op uw vragen.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed