Tuinkrukje met wieltjes

Tuinkrukje met wieltjes

Model: Tuinkrukje met wieltjes
Beschikbaarheid:
Pre-Order
Prijs: €124,95 Excl. BTW: €103,26
Omschrijving

Tuinieren wordt leuker met een tuinkrukje op wieltjes 

Wist u dat er een tuinkrukje op wieltjes aangeboden wordt in het assortiment van Triwa Hulpmiddelen? Met dit tuinkrukje wordt het onderhouden van uw tuin niet alleen veel makkelijker, maar ook aanzienlijk comfortabeler! Het leuke aan dit tuinkrukje op wieltjes is het feit, dat het model een drievoudige functie heeft. Op deze pagina leest u hier meer over. Bovenal is het tuinkrukje van een zeer hoge kwaliteit, waardoor deze vele jaren mee zal gaan. Het krukje wordt zowel gebruikt door senioren met een verminderde mobiliteit, als door volwassenen en jongeren. Heeft u het gebruik van dit hulpmiddel al eens overwogen? 

Functies van een tuinkrukje op wieltjes

Het tuinkrukje op wieltjes heeft drie verschillende functies. Allereerst biedt het u de mogelijkheid om tijdens het tuinieren te gaan zitten. Zo hoeft u niet de hele tijd gebukt te blijven staan, wat vaak veel energie kost. Daarbij zorgen de wieltjes ervoor, dat het tuinkrukje eenvoudig naar een andere plek in de tuin kan worden gereden. Zo rijdt u om uw hele plantenborder heen, zonder tussentijds op te moeten staan. Wel zo prettig! Een derde functie van dit tuinkrukje op wieltjes is het bieden van opbergruimte. Zo is het tuinkrukje voorzien van een opbergruimte, om uw tuingereedschap in op te bergen. 

Direct uw eigen tuinkrukje op wieltjes bestellen

Eerder werd al beschreven dat een tuinkrukje op wieltjes niet alleen interessant is voor minder mobiele senioren. Ook voor volwassenen en jongeren kan het gebruik van dit hulpmiddel prettig zijn bij het uitvoeren van klusjes in de tuin. Het model is geschikt voor personen met een gewicht van maximaal 113 kilogram. U kunt het tuinkrukje met wieltjes heel eenvoudig in onze webwinkel bestellen. 

Specificaties:

Max. belasting 113kg

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...