Tuinzitje

Tuinzitje

Model: Tuinzitje
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €124,95 Excl. BTW: €103,26
Omschrijving

Maak tuinieren leuk en comfortabel met een tuinzitje 

Naarmate u ouder wordt, zal het u steeds meer moeite kosten om uw tuin te onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan het wieden van onkruid tussen uw planten in de borders, het maaien van het gazon, enzovoorts. Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen, die tuinieren makkelijker en comfortabeler voor u kunnen maken! Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om een tuinzitje van Triwa Hulpmiddelen aan te schaffen? Een tuinzitje biedt u verschillende mogelijkheden. Het zitje is niet alleen geschikt voor senioren, maar ook voor volwassenen en jongeren. We vertellen u er graag meer over! 

Tuinzitje biedt verschillende mogelijkheden

Het tuinzitje uit ons assortiment kan op verschillende manieren gebruikt worden. U kunt het zitje gebruiken om op te zitten, wanneer u bijvoorbeeld aan het snoeien bent, of wanneer u nieuwe plantjes poot. Het tuinzitje kan ook worden omgedraaid, waarbij u leunt op de binnenzijde van het tuinzitje. Door het tuinzitje om te draaien biedt deze een zachte ondergrond voor uw knieën tijdens het tuinieren. Wel zo prettig, dat u niet voortdurend op een harde stenen ondergrond hoeft te zitten. De handvaten aan de zijkant maken het daarbij makkelijker om weer omhoog te komen. 

Uw eigen tuinzitje direct online bestellen

Zoals reeds beschreven werd, biedt Triwa Hulpmiddelen u een kwalitatief goed tuinzitje in ons assortiment. Dit tuinzitje is van een hoge kwaliteit, waardoor deze een lange tijd mee zal gaan. Het tuinzitje kan gebruikt worden door mensen met een gewicht van maximaal 115 kilogram. Kortom, door vrijwel iedereen die van tuinieren houdt! Maak het tuinieren weer leuk, door voor het gebruik van dit hulpmiddel te kiezen. 

Specificaties:
Max. belasting 115kg

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...