Wandelstok met zitje

Wandelstok met zitje

Model: Wandelstok met zitje
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: €34,95 Excl. BTW: €28,88
Omschrijving

Een wandelstok met zitje kopen voor senioren 

Voor senioren kan het heel prettig zijn om in beweging te blijven! Niet alleen gaat dit stijve en pijnlijke gewrichten tegen. Ook is het zeer onplezierig om lange dagen in huis te moeten verblijven. Zeker wanneer het in de zomer warm en zonnig is! Helaas zijn veel ouderen niet meer in staat om lange stukken te lopen. Zij raken snel vermoeid, hebben de balans niet meer om lang te lopen, enzovoorts. Door voor een wandelstok met zitje van Triwa Hulpmiddelen te kiezen, kunt u voortaan weer langere stukken wandelen. Op het moment dat u vermoeid begint te raken, neemt u plaats op het zitje om uit te rusten. Lees snel verder, welke voordelen een wandelstok met zitje kopen u nog meer biedt. 

Voordelen van een wandelstok met zitje kopen 

Een wandelstok met zitje kopen betekent eigenlijk, dat u in een keer twee hulpmiddelen koopt. De wandelstok biedt u een betere balans tijdens het wandelen, waardoor de kans op een valpartij afneemt. Daarbij biedt deze wandelstok u een zitje om tussentijds uit te rusten! Ook prettig wanneer u bijvoorbeeld naar een sportwedstrijd van uw kleinkinderen gaat. Met deze wandelstok heeft u direct een plek, om langs de kant van het veld te kunnen zitten. Wel zo prettig, als u een lange tijd moet staan! 

Direct een wandelstok met zitje kopen 

In ons assortiment bieden we een breed scala aan hulpmiddelen, die vaak al binnen enkele dagen bij u thuis afgeleverd worden. Een wandelstok met zitje kopen is op deze manier heel eenvoudig. Naast een wandelstok met zitje bieden we verschillende andere modellen wandelstokken aan in ons assortiment. 

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed